Jeroen Fidder.
Zeg maar Jeroen.

  • Introvert van de buitenkant, extravert van binnen.
  • Als ik niet druk bezig met mijn toetsenbord aan gort te rammen (tekstschrijven is fysiek pittig), dan doe ik leuke dingen met mijn vrouw (ze heet Erica) en/of de kinderen (Kian en Marijn).
  • Als ik tijd voor mezelf heb, is de kans groot dat ik mijn vingers openhaal aan lp-hoezen. Want ik ben een muziekfanaat.
  • Als geen plaatjes draai in mijn eigen huiskamer, dan is de kans groot dat ik naar een concert ben.
  • En als ik niets van dit alles doe, lig ik misschien wel in het zwembad. Baantjes zwemmen. Voor de conditie. En – echt waar – zelfs een beetje voor de lol.
  • Stiekem ben ik een hardnekkige huismus. Lekker op de bank. Glaasje wijn. Een speciaalbiertje (mét zoute stokjes). Fris is ook prima. Gezellig thuis. Heerlijk.
  • En als ik meer tijd zou hebben? Dan zou ik literatuur verslinden. Maar de realiteit is dat de boeken zich opstapelen. Herkenbaar?

tarieven

tekstschrijver zorg - de psycholoog

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de psycholoog

Vertel me álles. Ik luister, analyseer en zet je aan het denken. En ik verplaats me in jullie doelgroep.

Welke vragen hebben ze? En wat willen ze? Teksten schrijven is als praten. En als tekstschrijver ben ik voor wie ik schrijf.

Contact de psycholoog

tekstschrijver zorg - de ambulancechauffeur

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de ambulancechauffeur

Ga je met mij in zee? Dan ga ik helemaal voor je. Want ik houd van vaart in het proces. Hop, achter het stuur en gáán. Geen tijd te verliezen. Hetzelfde geldt voor jouw teksten. Die moeten iets doen, iets of iemand in beweging zetten. Motiveren, inspireren, prikkelen tot actie.

Contact de ambulancechauffeur

tekstschrijver zorg - verpleegkundige

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de verpleegkundige

Ieder mens is voor mij gelijk. Schoonmaker of directeur. Arm of rijk. Wel of geen beperking. Alhoewel: we hebben natuurlijk allemaal onze beperkingen. Maar vooral hebben we allemaal onze unieke talenten en mogelijkheden. Ja, ook jij. Hoe mooi om die tot bloei te brengen!

Als verzorgende vind ik het belangrijk dat jij tot je recht komt. Dat je werk hebt dat bij je past. En dat je een fijn leven hebt, met mensen die om je geven. Mooi als ik daar een beetje aan kan bijdragen. Daarom werk ik in de zorg.

Contact de verzorgende

tekstschrijver zorg - de bestuurder

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de bestuurder

Je hebt ambitie, wilt doelen bereiken. Daar stuur ik op. Ik ben erop gebrand dat jouw teksten effectief zijn. Hoger in Google. Meer bezoekers op je website. Meer aanvragen. Meer mensen die de weg vinden naar goede zorg. Ik schrijf met jouw doel scherp voor ogen.

Contact de bestuurder

Tekstschrijver zorg - chirurg

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de plastisch chirurg

Met mijn werk zorg ik dat je goed voor de dag komt. Niet om te maskeren, maar om je eigen gezicht te laten zien. Ik haal het unieke uit je organisatie. Met eerlijke en oprechte teksten die passen bij je organisatie en aantrekkelijk zijn voor je doelgroep. Laat je zien!

Contact de plastisch chirurg

tekstschrijver zorg Jeroen Fidder

Ik ben voor wie ik schrijf

Maar bovenal ben ik 100% mezelf

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.