’s Heeren Loo: werken-bij-website met nauwelijks vacatures

Webteksten

Jawel, een werken-bij-website van een zorgorganisatie waar nauwelijks vacatures op staan voor de directe zorg. Hoe zit dat?

De nieuwe werken-bij-website van ’s Heeren Loo is informatief én uitnodigend. Informatief over functies, de begeleidingsstijlen en locaties. Lijkt dat je wat, werken bij ’s Heeren Loo? Dan krijg je een goed gesprek met een recruiter. Je solliciteert dus niet meer op een vacature en hoeft dus geen sollicitatiebrief met cv meer in te sturen.

 

Dat gesprek gaat over wie jij bent. Wat jij wilt. En wat bij jou past. Samen onderzoek je waar jij het beste tot jouw recht komt met jouw talenten. ’s Heeren Loo kijkt dus liever naar mensen en talenten. Daarom staan op de website van ’s Heeren Loo geen vacatures meer voor de directe zorg.

Mijn aandeel?

Ik schreef de teksten over de begeleidersfuncties, de begeleidingsstijlen en de regio’s. Ik interviewde recruiters en begeleiders. Verslond functiebeschrijvingen, persona’s en andere papieren documenten. En putte uit mijn eigen kennis van de organisatie. Want ik werk alweer sinds 2011 voor ’s Heeren Loo: in 2011 en 2012 in loondienst, sindsdien vanuit Zorgtekst.

En het resultaat?

Een spraakmakende website met heldere, uitnodigende teksten voor mensen die in de zorg willen werken bij ’s Heeren Loo. De website trok na lancering landelijke aandacht, in de zorg én in de HR-sector. Want géén vacatures, best gewaagd. De eerste geluiden van de recruiters zijn heel positief.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >