Herkenbare vacatureteksten voor Timon

Timon-vacatureteksten
Timon-vacatureteksten
SEO-optimalisatie
Webteksten

Vacatures invullen is voor alle zorgorganisaties een uitdaging. Het loont de moeite aandacht te besteden aan goede vacatureteksten. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van de sollicitanten en dus aan snellere procedures. Ook zorgt dit voor onderscheidend vermogen van jou als werkgever én ondersteunt dit het werkgeversmerk. Voor Timon (jeugdzorg) herschreef ik onlangs de vacatureteksten van de 10 belangrijkste functies en optimaliseerde deze voor Google.

Interviews met medewerkers

Medewerkers herkenden zich onvoldoende in de functieomschrijvingen. Daarom interviewde ik voor elke vacaturetekst twee medewerkers. Ook putte ik uit bestaande omschrijvingen en het gesprek met de recruiter.

Zorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen

Timon helpt kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders bij problemen met opvoeden en opgroeien. Thuis of op school en door het netwerk van de jongere en het gezin te betrekken. Als thuis wonen echt niet meer lukt, organiseert Timon een tijdelijk vervangend sociaal netwerk van vrijwilligers. Goede buren en maatjes wonen dichtbij de jongeren. Timon is in Rotterdam en Amsterdam een grote speler in de opvang van zwerfjongeren en in de Provincie Utrecht een grote aanbieder voor crisiszorg. Daarnaast is Timon inmiddels landelijk specialist in de hulpverlening aan tienermoeders. De hulpverlening vindt haar motivatie en inspiratie in de christelijke levensovertuiging.

 

 

 

 

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >