Teksten voor vacaturewebsite SZR

Vacaturewebsite-SZR
SEO-optimalisatie
Webteksten

Je weet, goede zorgprofessionals zijn lastig te vinden. Zorgorganisaties vissen allemaal in dezelfde vijver. Maar de ene organisatie is natuurlijk de andere niet. De locatie, je collega’s, de ontwikkelmogelijkheden en natuurlijk de visie op zorg … daarin kunnen zorgorganisaties behoorlijk van elkaar verschillen. Hoe val je op bij potentiële medewerkers?

SZR in Tiel besloot de werken-bij-site op de schop te nemen. Met goede informatie over werken & leren en vrijwilligerswerk. Met een treffende omschrijving van de locaties. En met verhalen van medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. In beelden én … teksten. ’n Drommels mooie klus voor Zorgtekst. Of course.

Ik hield interviews in Tiel (op gepaste corona-afstand), werkte die uit en schreef de teksten. In nauwe samenwerking met de senior recruiter en de mensen van de communicatieafdeling kwamen we tot resultaat. Een superfijne samenwerking, voor een mooie organisatie.

Over SZR

SZR helpt ouderen in de regio Rivierenland om zo zelfstandig mogelijk te leven. Als het kan thuis in de eigen omgeving. En als dat niet lukt, in één van de woonzorgcentra. SZR heeft locaties in Tiel, Geldermalsen en Beesd. Er werken ongeveer 1.000 (zorg)medewerkers en 500 vrijwilligers. Samen voegen ze kwaliteit toe aan het leven van kwetsbare ouderen en mensen met een complexe zorgvraag.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >