Teksten voor nieuwe website zorginnovator Essenburgh

SEO-teksten-Essenburgh
SEO-teksten-Essenburgh
SEO-optimalisatie
Webteksten

Wil je als zorgorganisatie, medtechbedrijf of zorgorganisatie succesvol innoveren? Essenburgh helpt je om koploper te worden in de zorg van morgen: waardegedreven zorg. Met wetenschappelijk onderzoek, training en advies. Essenburgh is ook sterk in leiderschapsvraagstukken. En het bedrijf is al meer dan 50 (!) jaar expert in pensioen-in-zicht-trainingen voor bedrijven in uiteenlopende branches. In juni 2021 lanceerde Essenburgh een nieuwe positionering én een nieuwe website. Voor de website (her)schreef ik de teksten. Met als belangrijk aandachtspunt: het behoud van de Google-rankings.

Bedenker van het Regenboogmodel

Pim P. Valentijn van Essenburgh is uitvinder van het Regenboogmodel voor geïntegreerde zorg. Hij stelt dat waardegedreven zorg valt of staat met mensen. Mensen die kunnen samenwerken in teams én buiten hun organisatie, in een context van innovatie en vertrouwen. Hiervoor is juiste balans nodig tussen functionele ‘harde’ randvoorwaarden (zoals datamanagement en business modelling) en normatieve ‘zachte’ randvoorwaarden (zoals visieontwikkeling en storytelling). Het Regenboogmodel vat de diverse domeinen van waardegedreven zorg en de randvoorwaarden samen. Het geeft structuur in de wijze waarop je samenwerkt in een netwerk en geeft inzicht in de aandachtspunten.

Essenburgh helpt zorgorganisaties verder met trainingen, het maken van een healthcase en de implementatie daarvan in de organisatie.

Ook blogs en ebooks

Sinds 2018 werk ik op regelmatige basis voor deze boeiende organisatie. Ik schreef de afgelopen jaren ook teksten voor blogs, ebooks en whitepapers.

 

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >