Teksten voor Harteraad magazine

Teksten voor Harteraad magazine
Content marketing

Leven met hart- en vaataandoeningen heeft impact. Harteraad helpt mensen met praktische, sociale en emotionele steun. Samen met vrijwilligers, die vaak ook ervaringsdeskundigen zijn. Harteraad geeft ook periodiek een magazine uit. Steeds staat een ander thema centraal.

Samen met collega Marco van den Berg schrijf ik de teksten voor dit magazine. Dat doen we in opdracht van én in samenwerking met de mensen van communicatiebureau Treffend & Co.

Over Harteraad

Harteraad is hét expertisecentrum voor het leven met hart- en vaataandoeningen. Harteraad biedt een veilige plek voor het uitwisselen van kennis, ontmoetingen en ervaringsverhalen. Zodat mensen hun leven weer zo optimaal mogelijk kunnen leven, ondanks hun aandoening. Harteraad komt ook op voor de belangen van 1,5 miljoen mensen met een hart- en vaataandoening. Door de kennis en ervaringen van deze mensen weet Harteraad wat er speelt en nodig is. Harteraad vertegenwoordigt hen bij de overheid, wetenschappelijk onderzoek, verzekeraars en zorgprofessionals.

 

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >