Teksten schrijven met kennis van het sociaal domein

Teksten-sociaal-domein
Webteksten
Home

Ismael Beghiyl is een ervaren professional in het sociaal domein. De laatste jaren werkte hij als zelfstandig professional, voor diverse gemeenten en zorgorganisaties. En nu wil hij groeien. Daarom richtte hij Social Professionals op. Ismael zocht een tekstschrijver met kennis van het sociaal domein en vond … moi!

Social Professionals is een jonge organisatie die werkt voor gemeenten, UWV, zorginstellingen en bedrijven. Het gaat om een team van ervaren professionals op het gebied van re-integratie en (jeugd)zorg. Met specialismen zoals coaching, pedagogie, psychotherapie en diagnostiek. Dankzij de diversiteit in het team is Social Professionals inzetbaar op veel verschillende vraagstukken. Het bedrijf is sterk in cultuursensitief werken.

Ik interviewde Ismael en zijn partner Kylie. Gaf advies over de opzet van de website. En schreef de teksten, met de doelgroepen in het vizier: beleidsadviseurs bij gemeenten én zorgprofessionals. Mijn kennis van het sociaal domein kwam inderdaad goed van pas. Moeilijke termen? Grote kans dat ik ze al ken. De doelgroep? Ook die ken ik. Dat hielp allemaal bij het schrijven van de juiste teksten.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >