SEO-teksten nieuwe website Sigma Zorg Amsterdam

SEO-teksten voor Sigma Zorg
SEO-teksten voor Sigma Zorg Amsterdam

Hoe vinden mensen de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben? Via internet! Dat begint dus bij een goed geoptimaliseerde website, met content die informeert, overtuigt en aanspoort tot contact. Vooral lokaal liggen er veel kansen voor zorgorganisaties. In 2016 was ik betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe website van Sigma Zorg in Amsterdam. Mét resultaat.

Ik voerde een zoektermenonderzoek uit, op basis waarvan ik een menustructuur maakte. Daarna schreef ik de teksten. Op basis van interviews met medewerkers én met kennis van de zorg. De website scoort in Amsterdam alweer enige jaren goed tot zeer goed in Google, op relevante zoektermen. Zoals ’thuiszorg Amsterdam’, ‘ambulante ondersteuning Amsterdam’, ‘wijkverpleging Amsterdam’, ‘huishoudelijke hulp Amsterdam’ en ‘nachtzorg Amsterdam’.

Sigma Zorg

Sigma Zorg is een kleinschalige, vooruitstrevende thuiszorgorganisatie die actief is in Amsterdam en omliggende gemeenten. Sigma Zorg maakt het mogelijk dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen, met wijkverpleging, ambulante ondersteuning en huishoudelijke hulp. De organisatie biedt bijvoorbeeld ook intensieve verpleging (overdag, ’s avonds en ’s nachts) en particuliere thuiszorg.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >