Nieuwe website voor MEE NL

SEO-optimalisatie
Webteksten

Het is niet eerlijk verdeeld in de wereld. Dat weten we allemaal best. Zelfs in Nederland krijgen mensen geen gelijke kansen. Heb je een beperking, dan weet je daarover mee te praten. Ik vind: iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving. Daarom was ik blij verrast dat ik aan de slag mocht voor de nieuwe website van MEE NL. Wát een toffe klus!

De klant

Mee NL is de coöperatieve vereniging van 20 regionale MEE-organisaties verspreid over het hele land. Samen zetten ze zich in voor mensen met een beperking en hun netwerk. Op alle levensgebieden en in alle levensfasen, zodat zij naar vermogen kunnen meedoen in de samenleving. MEE biedt onafhankelijke cliëntondersteuning. Ook werkt MEE samen met andere organisaties in projecten om de samenleving toegankelijker te maken. Verder is er de MEE Academie, waarin kennisdeling centraal staat.

De opdracht

De content op de oude website was dringend toe aan een opfrisser. De teksten richtten zich onvoldoende op de primaire doelgroep: mensen met een beperking zélf. Bovendien waren de teksten veelal niet concreet genoeg. Kortom: mijn handen jeukten. Ik voerde het zoektermenonderzoek uit, (her)schreef de teksten en selecteerde de beelden. Ook hielp ik mee met het vullen van het cms. Dit alles in nauwe samenwerking met communicatieadviseur Femke Berends. Tot slot schreef ik een blog voor op de nieuwe website.

Resultaat

Begin december 2020 ging de nieuwe website live. Resultaat: een actuele en heldere website met duidelijke en concrete informatie. Dankzij de heldere structuur vinden de diverse doelgroepen snel hun weg. De website is ontwikkeld door a&m impact in Doetinchem. Dit bureau is specialist in digitale communicatieoplossingen voor de zorg.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >