Nieuwe website Platform EMG

Website-Plastform-EMG

Op woensdag 30 november 2022 was weer het EMB Congres. Hét congres voor professionals, ouders, verwanten en andere betrokkenen bij mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperking. Die dag was ook de lancering van de nieuwe website van Platform EMG, waarvoor ik de teksten schreef én hielp schrijven.

Kennis delen, verbinden en bevorderen

Het Landelijk Platform EMG is hét kennisnetwerk voor iedereen die is betrokken bij mensen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen – (Z)EVMB. Zowel ouders en verwanten als vrijwilligers en professionals. Het Platform wil bijdragen aan een goede kwaliteit van leven voor mensen met (Z)EVMB en hun naaste familie en netwerk. Het zet zich hiervoor in, met kenniskringen, het EMB-congres en themabijeenkomsten. Zo stimuleren ze ontmoetingen tussen mensen. We stimuleren co-creaties door te sparren met organisaties die zich bezighouden met deze doelgroep. Zoals VGN, de Academische Werkplaats EMB en het Academisch Medisch Centrum (AMC).

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >