Landingspagina’s en kennisartikelen voor Stimulansz

Ik houd wel van een uitdaging. Van moeilijk. En vooral: van moeilijk naar makkelijk. Ik liep rond op mijn lievelingscamping in Le Marche (ik vertel lekker niet welke) toen ik werd gebeld door een 030-nummer.  Toch even opnemen. Stimulansz aan de lijn. Of ik voor ze wilde schrijven. ]Ja natuurlijk! Ik kende Stimulansz een beetje. En wist dat ik hier mooi werk kon doen. Van moeilijk naar klare taal. En zo kwam het dat ik alweer sinds medio 2016 werk voor deze mooie club. Ik leer steeds meer over het sociaal domein.

De klant

Stimulansz is een onafhankelijke stichting die gemeenten ondersteunt bij het ontwikkelen en uitvoeren van een goed lokaal beleid. Op het gebied van werk & inkomen en welzijn & gezondheid. Stimulansz adviseert, informeert en biedt praktische oplossingen, zoals tools voor bedrijfsvoering, digitale informatieproducten en apps. Stimulansz helpt gemeenten bij het uitvoeren van hun publieke taken, zodat zij de best denkbare dienstverlening kunnen bieden aan burgers en cliënten. Stimulansz heeft geen winstoogmerk.

De opdracht

In opdracht van Stimulansz schrijf ik sinds medio 2016 landingspagina’s en kennisartikelen over relevante onderwerpen. Ik voer zoekwoordenonderzoeken uit, interview specialisten binnen Stimulansz en schrijf op basis hiervan de artikelen.

Het resultaat

Actuele kennisartikelen voor medewerkers van gemeenten. Informatieve artikelen die helderheid bieden en die hen verder helpt. De SEO-inspanningen zorgen ervoor dat de teksten goed tot zeer goed vindbaar zijn in Google.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >