Coördinatie en teksten krant ‘Harderwijk zijn wij samen’

Teksten-krant-Harderwijk-zijn-wij-samen

Inderdaad. Ik ben online tekstschrijver. Maar soms is het heerlijk om het papier weer even te ruiken. Voor de gemeente Harderwijk schrijf ik daarom teksten voor de krant ‘Harderwijk zijn wij samen’, die twee keer per jaar verschijnt. En omdat ik ook wel houd van grip op het proces, mag ik ook de coördinatie verzorgen.

De gemeente Harderwijk wil zorgen voor een gelijke behandeling, sociale samenhang, veiligheid en leefbaarheid. Met als doel dat Harderwijk voor iedereen een kleurrijke, gastvrije en veilige gemeente kan zijn. Daarom is er het project ‘Harderwijk zijn wij samen’. Hiermee inspireert en motiveert de gemeente inwoners om mee te werken aan een prettige leefomgeving in Harderwijk en Hierden. In de krant ‘Harderwijk zijn wij samen’ leest u verhalen over hoe inwoners en organisaties op hun manier voor Harderwijk of Hierden van betekenis zijn. De krant verschijnt twee keer per jaar en wordt huis-aan-huis bezorgd. Ook ligt de krant bij welzijnsorganisaties.

Samen met collega-tekstschrijver Marco van den Berg doe ik de interviews en schrijf ik de artikelen. Natuurlijk in nauwe afstemming met de betrokken medewerkers van de gemeente.

Bekijk de krant digitaal

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >