Content voor nieuwe, vraaggestuurde website Zorgverlening Het Baken

Zorgverlening Het Baken
SEO-optimalisatie
Webteksten
Home

Fijn als je je verbonden voelt met een opdracht. Wérkelijk verbonden. Daarom koos ik voor de zorg. Nog bijzonderder was het dat ik de opdracht kreeg om teksten te schrijven voor de nieuwe website van Zorgverlening Het Baken. Want hier – in locatie De Voord in Elburg – verbleef mijn moeder in de laatste jaren van haar leven. Ze had dementie. In 2005 overleed ze. Toch bewaar ik goede herinneringen aan De Voord. Want de verzorging was er zó liefdevol.

De vraag

Afijn, die klus dus. Een flinke, want het ging om véél pagina’s. En om een heel andere opzet van de website. Dat vroeg om totaal andere teksten. Kolfje naar mijn hand. Helemaal omdat er voor het eerst ook werk werd gemaakt van zoekmachine-optimalisatie (SEO).

De aanpak

Het wás me een berg werk! Gelukkig stond ik er niet alleen voor. Ik werkte nauw samen met de communicatiemedewerker van Het Baken. We deden het echt samen. En we knipten de klus op in porties. Heel gestructureerd. Zo hielden we het overzicht en bleef het behapbaar.

 Het resultaat

Tada! Zelden zo uitgekeken naar de livegang van een website. Vooral omdat het lang duurde. Dat had een reden, en niet zomaar eentje: corona. Dat afschuwelijke virus had ook flinke impact op bewoners en medewerkers van Het Baken. In april 2022 was het zover. Resultaat is een vraaggestuurde website waarop de bezoeker snel zijn weg vindt in het zorgaanbod, de specialismen en de locaties. En de teksten? Volgens de opdrachtgever zelf zijn ze “informatief, makkelijk leesbaar en goed afgestemd op de doelgroep.”

De website is ontwikkeld door a&m impact.

Zorgverlening Het Baken

Zorgverlening Het Baken is een organisatie met een protestants-christelijke identiteit. De organisatie heeft woonzorgcentra in Elburg, Oldebroek, Nunspeet en Hattem. Hier wonen mensen met geheugenproblemen en mensen met een lichamelijke beperking. Mensen die thuis wonen, kunnen bij Het Baken terecht voor eerstelijnszorg of revalidatie. Het Baken biedt ook Dagbegeleiding én activiteiten in het Wijkontmoetingscentrum.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >