Whitepaper Wet zorg en dwang (Wzd)

Whitepaper Wet zorg en dwang
Content marketing
Webteksten

Sinds 1 januari 2020 is er de Wet zorg en dwang (Wzd). Deze wet regelt de rechten van mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een psychogeriatrische aandoening (zoals dementie) bij onvrijwillige zorg of onvrijwillige opname. De Wet zorg en dwang vraagt van zorgorganisaties dat er aandacht is voor het recht op vrijheid van de cliënt. Maar hoe geef je een cliënt meer vrijheid, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid? En hoe betrek je medewerkers bij de verandering die dit met zich meebrengt? Voor Eurocom Group schreef ik de whitepaper ‘Wet zorg en dwang: zó zet je zorgtechnologie slim in’, voor bestuurders, managers en zorgprofessionals. Ook schreef ik de tekst voor de landingspagina. De whitepaper werd campagnematig ingezet, wat resulteerde in flink wat leads.

Eurocom Group in Eindhoven ontwikkelt zorgtechnologie-oplossingen die waarde toevoegen aan de processen van verpleeghuizen en in de thuiszorg. Met als doel: het bevorderen van de kwaliteit van leven van cliënten en de kwaliteit van werken van professionals in de thuiszorg en de verpleeghuiszorg. Medio 2021 lanceerde Eurocom een volledig nieuwe zorgoplossing die tal van zorgtoepassingen ondersteunt. Zoals toegangscontrole, zorgalarmering, leefcirkels en monitoring van de bewonersstatus (e-health). De oplossing faciliteert ook de samenwerking tussen alle betrokkenen rondom de cliënt, over organisaties heen.

Vaste tekstschrijver voor Eurocom

Ik werk sinds oktober 2018 als vaste tekstschrijver voor Eurocom Group. Maandelijks schrijf ik diverse teksten. Zoals teksten voor de websites van Eurom Group en Open Care Connect, nieuwsberichten, persberichten en dus ook whitepapers.

 

 

il je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >