Vertroetel je Ouders geeft de kinderen gemoedsrust

Webteksten

De moeder van Tom Crouse had vasculaire dementie en Alzheimer. Daardoor had ze diverse vormen van hulpverlening nodig. Als haar zoon en mantelzorger miste hij een organisatie die op maat voor mijn moeder begeleiders konden selecteren. Daarom richtte hij die organisatie zelf op: Vertroetel je Ouders. Sinds 2008 groeide Vertroetel je Ouders uit tot een professionele organisatie die actief is in de hele Randstad en Gelderland.

Ruimte en gemoedsrust voor de kinderen

In 2021 schreef ik de teksten voor de nieuwe website. Die richt zich op de kinderen van mensen met dementie. De begeleiders van Vertroetel je Ouders zorgen voor ruimte en gemoedsrust bij de kinderen. De kinderen kunnen blijven langskomen voor de gezelligheid. Ze blijven ze in hun rol van kinderen en worden geen zorgverleners. De ouderen beleven betekenisvolle dagen. Van samen naar de supermarkt en de huisarts tot samen die leuke hobby uitoefenen. Vertroetel je Ouders maakt de match tussen de begeleider en de oudere heel zorgvuldig. De begeleiding groeit mee met de behoefte.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

De beste teksten voor de zorg. Vindbaar én activerend. Voor zorgorganisaties, leveranciers en kennisorganisaties.

SEO-tekstschrijver  >

Je website beter vindbaar

Vinden klanten jouw website niet? Ik optimaliseer jouw webteksten voor Google. Van analyse, advies tot uitvoering.

SEO-optimalisatie >

Inspirerende content

Je hebt kennis. En die wil je delen. Ik schrijf teksten voor whitepapers, e-books en blogs. Concreet, praktisch, inspirerend.

Eerste hulp bij contentmarketing >